Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1951g2576kcal255.6g5.9g162g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1155g4690kcal0g1155.1g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g325g1138kcal42.3g221.2g7.8g0g
Perunajauhot,rainbow662g2144kcal0.7g536g0.7g9.3g
Leivontamargariini Euroshopper79g565kcal0.8g0.8g62.8g0g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g22325kcal601.8g3859.2g466.6g18.8g
Valittu annoskoko4200g11163kcal300.9g1929.6g233.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna2100g5581kcal150.5g964.8g116.7g4.7g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746