Texmex-lasagne kesäkurpitsasta

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli, lisää taco-mausteseos sekä loraus vettä.

Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi joko veitsellä tai juustohöylällä, riippuen kuinka ohuita haluat.

Itse jätin n. 1/2cm paksuisiksi, koska tykkään, että on vähän pureskeltavaakin..

Lado kerroksittain vuokaan järjestyksellä: Jauheliha, sienet, juusto, kesäkurpitsa.

Viimeinen kerros kuitenkin jauhelihaa/sieniä ja päällä juustoraastetta.

Paista 200 asteessa n. 1/2 tuntia tai kunnes juustoraaste saa vähän väriä.

Kesäkurpitsoja käytin n.15 min uunissa jolla saatiin estettyä lasagnen liiallinen vetistyminen.

Sienet oli mulla tuoreita mutta alkup.

Ohjeeseen kuului ilmeisesti säilykesieniä.

Itse lisäsin pakettiin vielä 140g pekonia ja ruoka oli aikalailla täydellistä ;)

Alkup.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Haikim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g10g30kcal0.4g6g0.4g0g
Herkkusieni 50g8kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Edam juusto75g203kcal22.5g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana845g863kcal87.8g19.8g47.8g3.8g
Valittu annoskoko423g431kcal43.9g9.9g23.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna211g216kcal22g5g12g1g
Arvot/100g100g102kcal10.4g2.3g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290738