Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g2580g4385kcal490.1g0g258g0g
Kananmuna kuoreton 355g506kcal44.3g1.1g36.4g0g
Sipuli 1290g390kcal16.1g61.9g2.6g21.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g10563kcal1101g126g594g43.8g
Valittu annoskoko4224g5281kcal550.5g63g297g21.9g
Annoskoko puolitettuna2112g2641kcal275.3g31.5g148.5g11g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176