Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Poronpaisti 125g227kcal38.5g0g8g0g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali208g44kcal2.5g7.1g0.4g4.4g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana847g690kcal84g23.6g27.2g12.6g
Valittu annoskoko424g345kcal42g11.8g13.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna212g173kcal21g5.9g6.8g3.2g
Arvot/100g100g82kcal9.9g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271