Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt1600g1120kcal41.6g104g51.2g4.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Arla Apetina Feta 3%800g880kcal144g16g24g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g9442kcal985.4g263g471.4g17.8g
Valittu annoskoko4240g4721kcal492.7g131.5g235.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna2120g2360kcal246.4g65.8g117.9g4.5g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211