Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 497g709kcal62.1g1.5g50.9g0g
Sokeri 768g3117kcal0g767.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g145kcal0g35.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai881g3083kcal105.7g625.3g18.5g26.4g
Voi 678g4915kcal8.1g2.7g550.8g0g
Maito, Kevyt452g208kcal14.5g21.7g6.8g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 903g404kcal1.7g85.1g0.9g16.3g
Leivinjauhe 34g60kcal1.8g12.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8496g25276kcal387.8g3104g1255.8g85.8g
Valittu annoskoko4248g12638kcal193.9g1552g627.9g42.9g
Annoskoko puolitettuna2124g6319kcal97g776g314g21.5g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760