J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 338g120kcal0.5g24g0.3g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g63g244kcal0g61.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g728kcal1g170.4g0.6g13.4g
Valittu annoskoko425g364kcal0.5g85.2g0.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna213g182kcal0.3g42.6g0.2g3.4g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403