Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g544kcal0.9g0.3g60.9g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai97g341kcal11.7g69.2g2g2.9g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Sokeri 43g172kcal0g42.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g227kcal7.8g46.1g1.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g3918kcal49g450.6g215.4g9.6g
Valittu annoskoko426g1959kcal24.5g225.3g107.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna213g980kcal12.3g112.7g53.9g2.4g
Arvot/100g100g460kcal5.7g52.9g25.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822