Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl56g190kcal7.8g31.4g3.8g6.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl140g490kcal19.6g89.6g4.3g7.7g
Juusto Oltermanni 17%70g152kcal21g0g11.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen140g46kcal4.6g6.9g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g14g126kcal0g0g14g0g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g2034kcal106.8g261g68g27.8g
Valittu annoskoko427g1017kcal53.4g130.5g34g13.9g
Annoskoko puolitettuna214g508kcal26.7g65.3g17g7g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163374