Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse20g146kcal0g0g16.2g0g
Sipulikuutiot rainbow44g4.4kcal0.7g0.7g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%110g93kcal1.1g4.9g7.7g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g44g75kcal3.3g0.7g6.6g0g
Poronkäristys, Polarica210g273kcal42g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g1182kcal94.2g12.6g86.2g0g
Valittu annoskoko427g591kcal47.1g6.3g43.1g0g
Annoskoko puolitettuna214g296kcal23.6g3.2g21.6g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713