Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha955g1585kcal181.4g0g95.5g0g
Sipuli 131g40kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g477g648kcal24.8g121.3g6g11.1g
Vesi, vesijohtovesi 2387g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.7g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Korppujauho 17g61kcal1.8g12.5g0.2g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu286g361kcal31.5g0.9g25.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8544g5454kcal484.4g286.6g259g31g
Valittu annoskoko4272g2727kcal242.2g143.3g129.5g15.5g
Annoskoko puolitettuna2136g1364kcal121.1g71.7g64.8g7.8g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468