KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g336g1850kcal33.6g76.7g144g0g
Voi, 1 tl, 5 g897g6549kcal9g9g717.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton224g718kcal51.8g23.6g46.7g0g
Makeutusjauhe, Pirkka449g1678kcal5.4g412.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2243g2826kcal246.7g6.7g201.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g135g808kcal32.3g8.9g72.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g28858kcal757.6g1075.2g2366g0g
Valittu annoskoko4284g14429kcal378.8g537.6g1183g0g
Annoskoko puolitettuna2142g7214kcal189.4g268.8g591.5g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156