Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tomaatti 1499g341kcal8.4g51.7g4.5g21g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.7g0.5g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2398g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8586g1543kcal35.4g163.6g68.4g58g
Valittu annoskoko4293g772kcal17.7g81.8g34.2g29g
Annoskoko puolitettuna2147g386kcal8.9g40.9g17.1g14.5g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96781