Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 150g73kcal1.8g14.2g0.3g2.4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.2g
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g93kcal3g2.3g7.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos60g432kcal0.3g0.3g48g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Naudanpaisti 1501g1666kcal325g0g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8592g5379kcal692.6g199.8g193.2g21.4g
Valittu annoskoko4296g2690kcal346.3g99.9g96.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna2148g1345kcal173.2g50g48.3g5.4g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579