J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 34g12kcal0.1g2.4g0g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g74kcal0.2g17.2g0g1.4g
Valittu annoskoko43g37kcal0.1g8.6g0g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g19kcal0.1g4.3g0g0.4g
Arvot/100g100g86kcal0.2g20g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403