Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g16g13kcal3.1g0g0.2g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g9g33kcal0.2g0.3g3.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl8g29kcal2.3g0g2.2g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g214kcal11.6g1.2g18.2g0g
Valittu annoskoko43g107kcal5.8g0.6g9.1g0g
Annoskoko puolitettuna22g54kcal2.9g0.3g4.6g0g
Arvot/100g100g248kcal13.4g1.4g21.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224213