Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g25g5.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g7.7kcal0g0g0.8g0g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Broilerisuikaleet11g13kcal2.2g0g0.4g0g
Porkkana 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g68kcal5g2.4g3.6g1.2g
Valittu annoskoko44g34kcal2.5g1.2g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal1.3g0.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g78kcal5.7g2.8g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326993