Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg23g12kcal0.3g2.7g0g0g
Atria kevyt jauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g79kcal4.8g6.2g3.6g0g
Valittu annoskoko44g39kcal2.4g3.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna22g20kcal1.2g1.6g0.9g0g
Arvot/100g100g90kcal5.5g7.1g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643