Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g4.5g8kcal0.3g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras9g31kcal1.2g5.9g0.3g0.5g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 8.9g20kcal1.7g0g1.5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.7g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g127kcal6.8g12.4g5.4g1g
Valittu annoskoko44g64kcal3.4g6.2g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g32kcal1.7g3.1g1.4g0.3g
Arvot/100g100g145kcal7.8g14.2g6.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978