Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g4.7g22kcal0g0g2.4g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.7g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Maitosuklaa 10g51kcal1g4.7g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g304kcal5.6g41.2g12.4g0.8g
Valittu annoskoko44g152kcal2.8g20.6g6.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g76kcal1.4g10.3g3.1g0.2g
Arvot/100g100g347kcal6.4g46.9g14.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419