Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.6g8.2kcal0.4g0.5g0.5g0.5g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.2g0.7kcal0.1g0g0g1.2g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g4.9g16kcal0.5g3.1g0.1g0.6g
Auringonkukansiemen 3.3g20kcal0.8g0.4g1.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g89kcal3.6g8g4.4g5g
Valittu annoskoko44g45kcal1.8g4g2.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal0.9g2g1.1g1.3g
Arvot/100g100g102kcal4.1g9.1g5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502