Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 75g24kcal0.3g2.6g0.5g2.5g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 12g40kcal0g9.7g0g0.2g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g3.4g21kcal0.2g2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g386kcal1g81.8g3.4g5.4g
Valittu annoskoko430g193kcal0.5g40.9g1.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna215g97kcal0.3g20.5g0.9g1.4g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353