J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 342g122kcal0.5g24.3g0.3g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g63g247kcal0g62g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g736kcal1g172.6g0.6g13.6g
Valittu annoskoko430g368kcal0.5g86.3g0.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna215g184kcal0.3g43.2g0.2g3.4g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403