Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g52g277kcal4g17.6g21.2g4.8g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g165g430kcal3.3g6.6g43g0.8g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g212g254kcal7g7.8g21.1g0g
Makeutusjauhe, Rainbow3.4g13kcal0.1g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1948kcal28.8g70.6g170.6g11.2g
Valittu annoskoko432g974kcal14.4g35.3g85.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna216g487kcal7.2g17.7g42.7g2.8g
Arvot/100g100g225kcal3.3g8.2g19.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146