Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark1200g6360kcal94.8g384g504g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1800g2268kcal198g5.4g162g0g
Voi 1200g8705kcal14.3g4.8g975.6g0g
Canderel makeutusjauhe60g230kcal1.7g55.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g60g360kcal14.4g4g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g35847kcal646.4g908.2g3348g0g
Valittu annoskoko4320g17923kcal323.2g454.1g1674g0g
Annoskoko puolitettuna2160g8962kcal161.6g227.1g837g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881