Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1752g959kcal27.9g229.7g3g14.9g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g751g2275kcal142.7g3.8g187.7g0g
Kananmuna kuoreton 1101g1571kcal137.7g3.3g112.9g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 135g1195kcal0g0g135.2g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g12211kcal625.2g506.2g879.2g42.6g
Valittu annoskoko4320g6105kcal312.6g253.1g439.6g21.3g
Annoskoko puolitettuna2160g3053kcal156.3g126.6g219.8g10.7g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874