JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)680g1530kcal40.8g272g34g13.6g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g240g216kcal3.6g48g1.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1000g3000kcal230g0g230g0g
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g20121kcal1388.8g640g1346.4g27.2g
Valittu annoskoko4320g10061kcal694.4g320g673.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna2160g5030kcal347.2g160g336.6g6.8g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075