Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg2333g1237kcal32.7g266g4.7g0g
Atria kevyt jauheliha933g1587kcal177.3g0g93.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g583g700kcal19.8g21g58.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl467g397kcal6.5g20.5g32.7g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g7840kcal472.6g615g378g0g
Valittu annoskoko4340g3920kcal236.3g307.5g189g0g
Annoskoko puolitettuna2170g1960kcal118.2g153.8g94.5g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643