Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä2654g9819kcal159.2g822.6g663.4g26.5g
Valio maustettu rahka, vanilja1062g1698kcal77.5g169.8g74.3g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g637g949kcal4.5g227.4g0g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g24931kcal482.4g2439.6g1475.4g65.8g
Valittu annoskoko4352g12466kcal241.2g1219.8g737.7g32.9g
Annoskoko puolitettuna2176g6233kcal120.6g609.9g368.9g16.5g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150640