Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse203g1500kcal0g0g166.2g0g
Sipulikuutiot rainbow451g45kcal6.8g6.8g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%1126g957kcal11.3g50.7g78.8g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g451g766kcal33.8g6.8g67.6g0g
Poronkäristys, Polarica2162g2811kcal432.4g0g129.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g12158kcal968.6g128.6g884.6g0g
Valittu annoskoko4392g6079kcal484.3g64.3g442.3g0g
Annoskoko puolitettuna2196g3040kcal242.2g32.2g221.2g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713