Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)93g355kcal0.5g6.1g37.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai280g981kcal33.6g199g5.9g8.4g
Lihaliemikuutio Maggi51g144kcal4.6g3.6g11.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2803g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g934g934kcal112.1g24.3g44.8g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8792g4955kcal307.6g488.4g200.8g32.4g
Valittu annoskoko4396g2477kcal153.8g244.2g100.4g16.2g
Annoskoko puolitettuna2198g1239kcal76.9g122.1g50.2g8.1g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401