Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%11g13kcal0.3g0.5g1.1g0g
Philadelphia Light tuorejuusto5.5g10kcal0.4g0.2g0.9g0g
Parsakaali brokkoli 27g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g67kcal4g2.6g4.2g1.4g
Valittu annoskoko44g34kcal2g1.3g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal1g0.7g1.1g0.4g
Arvot/100g100g76kcal4.5g2.9g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484