Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai9g32kcal1.1g6.5g0.2g0.3g
Voi 7.1g51kcal0.1g0g5.7g0g
Maito, Kevyt4.7g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 9g4.2kcal0g0.9g0g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g263kcal4g32.2g13g1g
Valittu annoskoko44g132kcal2g16.1g6.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g66kcal1g8.1g3.3g0.3g
Arvot/100g100g297kcal4.5g36.3g14.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760