Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 20g6.6kcal0.6g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g10g6.7kcal1.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g119kcal5.6g21.2g1g0.4g
Valittu annoskoko44g60kcal2.8g10.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g30kcal1.4g5.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.9g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886