KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g3.5g19kcal0.4g0.8g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2.3g7.5kcal0.5g0.2g0.5g0g
Makeutusjauhe, Pirkka4.7g18kcal0.1g4.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)23g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.4g8.4kcal0.3g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g301kcal8g11.2g24.8g0g
Valittu annoskoko45g150kcal4g5.6g12.4g0g
Annoskoko puolitettuna22g75kcal2g2.8g6.2g0g
Arvot/100g100g337kcal9g12.6g27.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156