Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 1.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Naudanpaisti 16g17kcal3.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g56kcal7g2.2g2g0.2g
Valittu annoskoko45g28kcal3.5g1.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g14kcal1.8g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g63kcal7.8g2.5g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579