Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g1200g4200kcal96g900g20.4g36g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Kanaliemi laimennettu 3000g297kcal8.1g12.9g23.7g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g11915kcal212.2g1829.8g408.2g73.8g
Valittu annoskoko4400g5957kcal106.1g914.9g204.1g36.9g
Annoskoko puolitettuna2200g2979kcal53.1g457.5g102.1g18.5g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080