Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper58g420kcal0.6g0.6g46.7g0g
Sokeri 31g126kcal0g30.9g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Ruisjauho Pirkka117g356kcal11.3g71.2g2.3g17.5g
Mustikka234g78kcal1.2g14.9g0.9g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g1965kcal26.4g236.4g99.8g50.4g
Valittu annoskoko441g982kcal13.2g118.2g49.9g25.2g
Annoskoko puolitettuna221g491kcal6.6g59.1g25g12.6g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277