Rahka-vaniljavaahto ja marjat

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon sekoittaen rahka ja makeutusaine sekä vaniljasokeri.

Laita kerroksittain marjoja ja rahka-vaniljavaahtoa korkeaan lasiin tai läpinäkyvään kulhoon.

Kaunista!
Nauti!
Halutessasi voit käyttää marjojen tilalla myös hedelmiä.

Pinnan voi koristella esim 1 tl Marianne-rouhetta tai muutamalla lastulla suklaata!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Markelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio327g213kcal32.7g13.7g1g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)109g207kcal4.9g17.4g13.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g878kcal75.2g71.8g28.2g0g
Valittu annoskoko441g439kcal37.6g35.9g14.1g0g
Annoskoko puolitettuna221g220kcal18.8g18g7.1g0g
Arvot/100g100g100kcal8.5g8.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160002