Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g762g5560kcal7.6g7.6g609.3g0g
Sokeri 809g3285kcal0g808.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 628g896kcal78.5g1.9g64.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g381g229kcal14.1g27.8g7.6g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g152kcal0g37.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 990g3397kcal100.9g693.1g11.9g34.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 46g169kcal8.5g5g9.9g13.9g
Marianne crush 150g571g2456kcal6.9g491.3g48g9.7g
Voi, 1 tl, 5 g31g225kcal0.3g0.3g24.7g0g
Sokeri 33g133kcal0g32.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 26g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g15g9kcal0.6g1.1g0.3g0g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.9g7kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Marianne crush 150g23g100kcal0.3g20g2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g33666kcal452.8g4328.4g1563.2g121.6g
Valittu annoskoko4416g16833kcal226.4g2164.2g781.6g60.8g
Annoskoko puolitettuna2208g8417kcal113.2g1082.1g390.8g30.4g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050