Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 75g661kcal0g0g74.8g0g
Sipuli 294g89kcal3.7g14.1g0.6g5g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1335g267kcal8g50.7g4g18.7g
Tomaattimurska 2670g785kcal15g141.5g5.3g50.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g3696kcal60.2g426.6g170g150.6g
Valittu annoskoko4416g1848kcal30.1g213.3g85g75.3g
Annoskoko puolitettuna2208g924kcal15.1g106.7g42.5g37.7g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216