Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g83g107kcal12.4g0g7.5g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Vehnäjauho, sunnuntai17g58kcal2g11.8g0.4g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g10g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g501kcal30.8g27.8g32.2g2.2g
Valittu annoskoko444g250kcal15.4g13.9g16.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna222g125kcal7.7g7g8.1g0.6g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403