Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Raparperi 140g47kcal1g7.7g0.1g2g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g2202kcal33.6g299g92.6g9.6g
Valittu annoskoko444g1101kcal16.8g149.5g46.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna222g551kcal8.4g74.8g23.2g2.4g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127897