Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 150g161kcal34.6g0g2.2g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika keskiarvo 38g11kcal0.4g1.6g0.2g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka38g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.7g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g20g12kcal1.1g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g514kcal78g22g11.2g7.6g
Valittu annoskoko444g257kcal39g11g5.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna222g129kcal19.5g5.5g2.8g1.9g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259872