Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g26g84kcal0.3g20.5g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g26g236kcal0g0g26.2g0g
Punajuuri 394g151kcal3.9g27.2g0.8g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana892g943kcal8.4g95.4g54g19.6g
Valittu annoskoko446g471kcal4.2g47.7g27g9.8g
Annoskoko puolitettuna223g236kcal2.1g23.9g13.5g4.9g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82634