Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 16g7.6kcal0.2g1.5g0g0.2g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 6.3g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.3g45kcal0g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Naudanpaisti 156g174kcal33.9g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana895g560kcal72.2g20.8g20.2g2g
Valittu annoskoko448g280kcal36.1g10.4g10.1g1g
Annoskoko puolitettuna224g140kcal18.1g5.2g5.1g0.5g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579