Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 850g3450kcal0g849.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1083g3717kcal110.4g758.3g13g37.9g
Kahvikerma hyla Valio333g467kcal9.7g14.3g40g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 667g4727kcal2.5g0g533.3g0g
Mantelilastu (A la meira)567g3400kcal136g37.4g306g0g
Voi 333g2418kcal4g1.3g271g0g
Sokeri 567g2300kcal0g566.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.7g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g41448kcal541.8g4546.4g2330.6g80.4g
Valittu annoskoko4480g20724kcal270.9g2273.2g1165.3g40.2g
Annoskoko puolitettuna2240g10362kcal135.5g1136.6g582.7g20.1g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861