Kanakeitto vähäkalorinen

20 dl vettä
800 g broilerin ohutleike
200 g Viola 13% tuorejuusto maustam.

100 g porkkanaa
200 g pakastemaissia
2 kpl Knorr Fond du chef kanaliemi
1 rkl vehnäjauhoa
paljon currya
melko paljon paprikajauhetta

- laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää kanaliemi

- pilpo broilerin fileet palasiksi ja kaada kattilaan veden sekaan

- mausta currylla ja paprikajauheella

- kuori ja pilkkoa porkkana kuutioiksi ja lisää kiehuvan veden joukkoon

- lisää pakastemaissit

- sekoita vehnäjauho pieneen määrään vettä ja sekoita sakeaksi, kaada kiehuvan veden joukkoon ja sekoita hyvin.

- lisää lopuksi tuorejuusto ja anna hautua pienellä lämmöllä

- maista keittoa ja lisää tarvittaessa currya ja paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Kaartma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1069g1015kcal213.7g0g18.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton267g427kcal21.4g10.7g34.7g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g267g331kcal8g68.4g1.6g0g
Vesi2671g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g75g67kcal2.2g2.6g5.2g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g134g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8992g3849kcal495g198g120.4g8.6g
Valittu annoskoko4496g1924kcal247.5g99g60.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna2248g962kcal123.8g49.5g30.1g2.2g
Arvot/100g100g43kcal5.5g2.2g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322344