Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 31g20kcal0.9g1.5g1.1g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g151kcal2.8g13.6g9.4g0g
Valittu annoskoko45g75kcal1.4g6.8g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna23g38kcal0.7g3.4g2.4g0g
Arvot/100g100g167kcal3.1g15.1g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979