Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark13g66kcal1g4g5.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Canderel makeutusjauhe0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.6g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g374kcal6.8g9.6g35g0g
Valittu annoskoko45g187kcal3.4g4.8g17.5g0g
Annoskoko puolitettuna23g93kcal1.7g2.4g8.8g0g
Arvot/100g100g415kcal7.6g10.7g38.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881